Nuværende F1 team: Panasonic Toyota Racing
Tidligere F1 teams: Ligier, Prost, McLaren (testkører), BAR

OLIVIER PANIS' KARRIEREFORLØB

2005 - Formel 1, Testkører
Efter en sæson der kun kan kaldes træls vælger Olivier at hænge hjelmen på hylden - men er dog stadig tilknyttet Toyota som testkører sammen med Ricardo Zonta.

2004 - Formel 1, ToyotaF1
Olivier opnåede en ting med sin 2003 søson, han gjorde det tilpas godt til at han får lov at kører et år mere i den rød/hvide racer. Det bliver i år Olivier skal derudaf og vise hvad han er gjort af - et par podieplaceringer ville være optimalt, men mere skal vi nok ikke forvente. Men man ynder næste Franskmanden lidt success i hans jubilæums år nr. 10 i Formel 1

2003 - Formel 1, ToyotaF1
Panis valgte at søge nye græsgange efter den katastrofale 2002 sæson hos ulykkesfuglene BAR Honda. ToyotaF1 blev franskmandens nye team. Det blev til et povert år for Olivier, gennem hele sæsonen havde han nogle ganske udemærkede kvalifikationer - men da det gjalt selve løbet kom han alrdig rigtig frem og viste noget. Blot 6 point for hele sæsonen betød en 15. plads i den samlede stilling.

2002 - Formel 1, BAR Honda
Olivier var plaget af uheld gennem hele 2002 sæsonen. Med hele 10 DNF gennemfører han kun 7 løb ud af de ialt 17 løb. Men altid positive Panis mistede hverken mod eller humør, og Villeneuve havde mere end rigeligt at gøre med at holde franskmanden bag sig året igennem. En 5. plads på hjemmebane samt ikke mindst en 6. plads i Italien viser den tidligere McLaren testpilots klasse. Trods dette opnåede han kun 3 point og en samlet 14 plads.

2001 - Formel 1, BAR
BAR var glade for at sikre sig Panis' talent, og de blev også glade for de fem point, han hentede til holdet på trods af den middelmådige bil. Panis kunne let matche Villeneuves præstationer og var flere gange tæt på en podieplads.

2000 - F1 testkører, McLaren
Panis overvejede at køre en sæson i det tyske DTM, men da McLaren opdagede franskmandens fart og talent, ville de beholde ham for sig selv. Pludselig væltede tilbudene ind igen.

1999 - Formel 1, Prost
Efter en næsten lige så skuffende sæson som året før (Panis scorede to point), blev Panis smidt af Prost-holdet, men det lykkedes ham at få en plads som testkører for årets vinder McLaren.

1998 - Formel 1, Prost
Der var nu store forventninger til sæsonen, men den viste sig at blive en ren katastrofe. Bilen var uhåndterlig og motoren heller ikke noget at råbe hurra for. Årets bedste placering var den niendeplads, Panis kunne krybe ind på i sæsonens første løb i Melbourne.

1997 - Formel 1, Prost
Alain Prost overtog Ligier-holdet, der således blev Prost Mugen-Honda. Panis beviste sit talent ved at score to podiepladser og 16 point, og det uden at deltage i alle løb: I en ulykke under Canadas Grand Prix brækkede Olivier begge ben og kunne således ikke vende tilbage før Luxembourgs Grand Prix - hvor han scorede et point til samlingen.

1996 - Formel 1, Ligier
Panis fortsatte hos det franske hold, selv om det så ud til at være på vej ned. Årets højdepunkt blev den hidtil eneste sejr til franskmanden i Monaco i et løb, han havde startet fra 14. pladsen. Ved sæsonens afslutning lå Panis på 9. pladsen.

1995 - Formel 1, Ligier
Panis blev hos Ligier, der nu havde en Mugen-Honda-motor at prale af. Han afsluttede sæsonen på en 8. plads, franskmandens hidtil bedste VM-placering.

1994 - Formel 1, Ligier
Debutsæson i Formel 1 for det fuldt franske hold Ligier-Renault. Panis hentede en andenplads hjem til holdet og afsluttede sæsonen på en 11. plads med 9 point.

1993 - FIA Formel 3000
I år klappede det hele, og Olivier Panis vandt F3000-mesterskabet for DAMS med 3 sejre, hvilket førte til en plads i Formel 1.

1992 - FIA Formel 3000
Nu var det tid til at gøre sig rigtigt bemærket, og Panis fik et sæde i det internationale F3000, hvor bilen hos DAMS desværre ikke opførte sig helt som den skulle.

1991 - Fransk Formel 3
Andenplads i det franske Formel 3-mesterskab med 5 sejre.

1990 - Fransk Formel 3
Fjerdeplads i det franske Formel 3-mesterskab med 4 podiepladser.

1989 - Fransk Formel Renault
Næsten som lovet vandt Olivier Panis det franske Formel Renault mesterskab og fortsatte så sin karriere i fransk Formel 3.

1988 - Fransk Formel Renault
Franskmanden fik sig en plads i det franske Formel Renault, hvor han i sin første sæson sikrede sig en samlet fjerdeplads og fem podiepladser.