F1JOURNAL.COM / KONCEPT / INDEX...

KONCEPTET BAG F1JOURNAL.COM

Hvad får en håndfuld F1-skribenter til at slå sig sammen på tværs af eksisterende sites og lancere deres eget koncept? Vi startede op i 2002-sæsonen, der var kendetegnet ved at der stort set ikke var nogle historier at skrive om med rigtig kød på. Dette til trods kunne vi slet ikke kade være. Hvorfor? Svaret er i virkeligheden meget enkelt...

Hvis F1Journal.com gik ud og skrev om det samme som alle de andre sites, ville 2002-sæsonen have været lidt af en tørvetriller, for at sige det mildt. Men faktum er at Formel 1 altid vil være én af de mest spændende og intrigerende sportsgrene at dække rent journalistisk. Specielt hvis man har fantasi til at skrive om noget andet end alle de andre sites.

Der foregår nemlig så tilpas mange ting i sporten som alt for ofte bliver forbigået i stilhed. Og mange af de ting der bliver sagt og skrevet om sporten bliver aldrig rigtig dækket tilbundsgående. Det vil F1Journal.com forsøge at gøre noget ved.

IKKE ET NYHEDSSITE...
Som det ser ud lige nu, vil vi derfor ikke gå ud og konkurrere med de mange F1-nyhedssites man kan finde på nettet - indenlandske som udenlandske. Vort koncept går mere i retning af at være et online F1-magasin, og derfor vil man ikke kunne finde de hurtige nyheder, de friske træningstider og alle pressemeddelelserne på vore sider.

Vi vil i stedet gå bagom historierne og forsøge at grave en række spadestik dybere end de andre sites. Af samme årsag bliver F1Journal.com ikke et site der udkommer på daglig basis. Vi udkommer derimod med et nyt nummer med en måneds mellemrum.

De forskellige historier vil typisk være tilgængelige direkte fra forsiden, og præsenteret på samme måde som et blad-magasin. Dertil kommer at vi har inddelt historierne i en række kategorier, som alle er tilgængelige øverst i vores menubjælke.

KRITISK SYN - BÅDE POSITIVT OG NEGATIVT
Mange artikler på vort site vil sikkert for nogle fremstå som stærkt subjektive. Men hvorfor skrive spalte op og spalte ned om tingene, hvis man ikke har en mening om dem? Vi vil ikke blot rapportere hvad der sker, men klart give vor mening til kende.

Vi håber derfor på at F1Journal.com vil komme til at fremstå som et tydeligt alternativ til hvad læserne ellers er vant til på nettet. Målet er at være et site skabt af F1-entusiaster til F1-entusiaster. Så er der blot tilbage at ønske læserne god fornøjelse på vort site! Husk at såfremt du har foreslag eller kommentarer til os, hører vi meget gerne fra dig - skriv til os her.