F1JOURNAL.COM / REDAKTION / INDEX...

F1JOURNAL.COM'S REDAKTION

F1Journal.com har samlet en redaktion af skribenter, der alle har visse ting til fælles. En glødende entusiasme for sporten, samt en skrivelyst der er de færreste beskåret. De medvirkende er samlet på tværs af en række eksisterende og tidligere sites, samt folk med en specialiseret viden omkring motorsport.

Flemming Hansen:
F1Journals grand old man og nuværende redaktør. Gennem mange år har medlemmer af det hedengangne FormulaOneClub Denmark kunnet læse Flemmings spændende og fortællende artikler - altid et lærerigt bekendtskab. Skriv til ham på denne adresse: flh[@]vip.cybercity[.]dk (Udelad mellemrum og [ ]'er). Mængden af spam har desværre været for overvældende... :-(

Kent Kirkegaard Jensen:
Afholdt skribent for sitet og kendt som granitblokken fra sin tid i JubiiF1's skribentstab. Kent er en mand der i regn, sne og slud aldrig har holdt sig tilbage fra at levere nogle af de mest interessante historier på den danske F1-nyhedsscene. Skriv til ham hér.

Dennis Dithmar:
Manden bag konceptet og grundlægger af F1Journal.com. Dennis Dithmar har skrevet for engelske sites som DailyF1 og F1Racing.net inden han i 2001 besluttede sig for at gå helt egne vegne og opbyggede dette site. Dennis helliger sig nu mest www.pole-position.dk men vil naturligvis lejlighedsvis optæde med artikler på F1journal. Skriv til ham hér.

Martin Møller Thomsen:
Den nådesløse og skarpe tunge har igennem flere år været Martins varemærke som skribent for Formel-1.dk. Og der er intet der tyder på at han har tænkt sig at lægge dette varemærke på hylden hos F1Journal.com. Skriv til ham hér.

Henrik Eilsøe:
Et hidtil uskrevet blad i den danske motorsportspresse, til stor undren for os. Henrik har en stor baggrundsviden om Formel 1, og en fantastisk evne til at analysere komplicerede forhold i sporten. Skriv til ham hér.

Stanley With:
Sitets webgrafiker og siteudvikler. Stanley har en baggrund som webgrafiker og sitemanager til daglig, og dermed en god ballast for at kunne holde styr på F1Journals udvikling. Skriv til ham hér.

Flemming Rix:
Sitets udvikler og indimellem skribent. Flemming kommer bla. fra DailyF1.com og arbejder samtidig for F1Journal.com's søstersite, Pole-Position.dk. Skriv til ham hér.Fotos:
Forruden alle bogstaverne på sitet, bliver det hele også leveret sammen med en solid ombæring illustrationer i form af billeder. Vil vil derfor godt have lov at takke de forskellige F1-teams for deres velvillighed og samarbejde i den forbindelse. Og som et ekstra supplement har en lang række internationale F1-fotografer indvilget i at levere fotomateriale til F1Journal.com.

Eksklusiv billedleverandør:
Schlegelmilch Photography - www.schlegelmilch.com

Andre billedleverandører:
Rainer Nyberg, Sverige (email)
Zsolt Érsek, Ungarn (email)
Hans Hulsebos, Holland (email)
Carlos Ghys, Belgien (email)
Rick Dikeman, Australien (email)
John Buffet, JMCPhoto1, (email)
Jason Newton, (email)
Sibo F1, (email)
Grand Prix Photo, (email)
Mike Hayden, (email)
Patrice Vatan, (email)
Rob Ryder, (email)